HTML

IndaFotó képek

Olvasók

04.
január

Léna alkot

hanna  |  1 komment

Léna mostanában nagyon rá van mozdulva az alkotásra.

Kezdjük ott, hogy már Galyatetőn is állandóan csinálni akart valamit, ami nem kimenés, mert gyalogolni, azt azért nem.

Így a szobában lévő jegyzettömb áldozatul esett a kisollónknak, és számolatlan sok hópelyhünk lett belőle. Aztán a kartonpapírból kivágott és hajtogatott egy virágoskosarat virágokkal, majd egy gyümölcskosarat gyümölcsökkel. Az előbbit otthagyta a takarítóknak, és alá kellett írni egy cetlire, hogy Sok szeretettel, és hogy jól érezük magunkat. Léna azt hiszem kicsit azt hiszi, hogy egy hotelt a takarítók működtetnek, legalábbis ezt is nekik adta, és azt mondta, hogy lehet, ha nagy lesz, takarító lesz.

Aztán még rengeteg egyéb mellett (színezés, rajz, ilyesmik) csináltunk egy:

Kukaszörny-angyalt, mozgós szárnnyal, amit be akart vinni az iskolába, hogy ott legyen az asztala alatt egy saját szemetese. Erről egyelőre lebeszéltem, szerintem nem díjaznák.

lena-kukaszornye.jpg 

Csinált a spatulákból, amiket Boritól kapott, egy hajót.

lena-kishajoja.jpg 

És ma azzal jött haza, hogy ő még gyorsan kitalált valamit a Gárdonyi-pályázatra: Olimpiai tűzugrás, és egy tigris fog átugrani egy tüzes karikán felülnézetben. Ez egy képzeletbeli olimpiai szám. Na. Szóval volt mit tenni, mert ehhez azért ketten kellettünk. De egy óra alatt kb. összeeszkábáltuk! Karton már rég elfogyott, djecos borítékos játékokat vágtunk ki a kukaszörnyhöz is, most már egy kartonált foglalkoztató piros borítója esett áldozatul.

img_3915_3.JPG

És a suliban csináltak malacot, és Léna csinált nekem egy csillagos malacot, aki azt kívánja nekem, hogy BÉL, ami annak a rövidítése, hogy Boldog Életet, Léna. Annnnnyira jófej.

 lena-malaca.jpg

És van valami, ami sosem változik: Lea+karácsony+könyvek:

lea-olvas2015.jpg

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://leababa.blog.hu/api/trackback/id/tr628237878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyorgy Gyori 2016.01.08. 06:55:25

Gyerekek, Dédapó nagyon boldog, hogy ilyen tehetséges, kreatív dédunokái vannak, és főleg annak örülök, hogy már gyermekkorotokban ALKOTÓ ÉLETET éltek! Csak így tovább! Hanócka, kis aránytalanságot látok a bejegyzéseitekben, Léna sokszor, Lea alig... Vagy én botladozom ügyetlenül? Puszi, VÉNAPÓ