HTML

IndaFotó képek

Olvasók

13.
március

Nagyon elestem

hanna  |  2 komment
Elég sokat szoktam esni, botladozni, hol ezt verek be, hol azt, mindig van rajtam pár kék folt a térdem és a sípcsontom, időnként a homlokom környékén. Például tegnapelőtt bevertem a homlokom a radiátorba, és lett egy piros csíkom. Aztán este a Papa bepakolta a mosógépet, amiben igen gyakorlatlan, ezért nem értette, miért záródik nehezen a mosógép, és én miért ugrok ki majdnem a bőrömből. Hát az én hüvelykujjam körmétől nem záródott, mint ezt idővel konstatálta. Nagyon sírtam, de a Mama megvigasztalt. Ezen kívül egyszer elestem a Papóval a vasrácson, és vérzetta fejem. A Papó nagyon kiborult, oda és vissza volt, de én csak egy kis ideig. Leragasztották a fejemet, és úgy néztem ki, mint egy hős. Aztán nem kapott a mama sebbenzint, és ezért le kellett tépni pár nap múlva a tapaszt, ami sokkal jobban fájt, mint az elesés, mert nekem még pihés (volt) a homlokom. Vörös lett és duzzadt.

Viszont ma felállítottam az elesési rekordot, ráadásul ülve. Szálltunk le a troliról a Mamóval, és beakadt a babakocsi kereke a járdaszegélybe. A lendülettől előre zuhantunk, kocsistul, Mamóstul, én alul a járdára estem fejjel, rám a kocsi és a Mamó (aki a mama mamája). Nagyon sírtunk mind a ketten, én halálra rémültem, ő még jobban, percekig csak öleltük egymást. Még amikor később a Mamával találkoztunk a villamoson, akkor is csak ültem a  Mamó ölében, felduzzadt szájjal és arccal, magamba zuhanva, ő is remegett még, a homlokomon meg egy óriási, hatalmas piros nagy duzzanat volt. Eléggé megijedt a Mama, amikor ránk talált. Valami a számban is volt, bele is dugtam többször a Mama ujját, de nem tudtuk kitalálni, mi az. Lassan jobban lettem, este még kicsit nyűgös voltam, de vacsora után már elfelejtettem. Azért a Papa lefotózta, hogy legyen róla emlék. Szegény Mamónak meg lelkifurdancsa van, pedig nem ő a hibás, én nem is haragudtam rá egyáltalán.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://leababa.blog.hu/api/trackback/id/tr12380013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peppermint 2008.03.14. 22:14:13

Szegénykéim! Nagyon sajnálom, hogy ilyen nagy baleset ért titeket! gyógyulj meg Lea, a Mamó meg a Mama pedig remélem hamar megnyugszanak.
Küldök egy távpuszit a fájós buksidra.

Paramami 2008.03.15. 12:12:01

Szegény kis Lea! Nálunk egy éves kor körül volt egy balesethullám, amikor egy ponton sírva imádkoztam a Jóistenhez, hogy még egy dolog ne történjen már, mert többször nem merem felhívni a dokit, legközelebb a gyámhatóságot küldi a nyakamra. Meg a páromnak zokogtam a telefonba, hogy rossz anya vagyok, el kéne venni a gyereket tőlem! Nálunk is volt leesés, ujjbecsípés, üvegszilánk evés-gyanú, stb.

De ez a púp szegény kis Lea fején nagyon komoly, remélem, hamar meg fog gyógyulni, ez még fényképen is nagyon látszik, pedig általában képen nehéz az ilyen sérüléseket visszaadni! Mihamarabbi jobbulást!!!